Jag gillar asiatisk mat och det är ganska lätt att göra själv, men man behöver ha lite specialingredienser hemma såsom några olika sorts soja (söt, ljus, mörk med mera), risvinäger och risvin, vissa kryddor med mera
Servera grytan med kokt ris. Måndag idag och ledig dag eftersom jag jobbat i helgen. Idag visar termometern endast -15 grader, men det blir en innedag ändå tror jag, har nämligen planerat att städa huset
Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Lägg i skivad purjolök, paprika, bambuskott och vattenkastanjer och låg fräsa ihop några minuter
En burk vattenkastanjer. Ris. Woka tills allt blivit varmt men har krispigheten kvar 4 portioner. Igår var det mannen som stod för matlagningen och medans han stod och wokade passade jag på att förbereda kvällens middag
Servera med kokt ris. kokt ris. Tillsätt svamp, sockerärter, vattenkastanjer, purjolök, paprika och ana-nas och låt koka under omrörning i ca 2 minuter. 1 st burk vattenkastanjer
Servera med ris. Servera med ris. 1 burk skivade vattenkastanjer. 1 burk skivade vattenkastanjer. Då var det ny vecka och vi kickar igång denna måndag med ett grymt gott kycklingrecept