Toppa varje tallrik med färsk koriander och servera med en bit bröd. färsk koriander. 4msk skuren färsk koriander. 1dl skivade vattenkastanjer. Hetta upp en stekgryta på medelvärme med olivoljan, fräs paprikan, chilin, löken, ingefära, vitlök och vattenkastanjer i 2 minuter, häll i buljongen, kokosmjölken och tomatpurén, koka upp och sänk värmen, låt sjuda 10 minuter. 1dl skivade vattenkastanjer
Färsk koriander. Klipp ner lite färsk koriander i woken. Färsk koriander. 410g Wokgrönsaker, (en burk med böngroddar, vattenkastanjer, minimajs m. 410g Wokgrönsaker, (en burk med böngroddar, vattenkastanjer, minimajs m
Lägg i paprika, zucchini, vattenkastanjer och mimimajs och fräs ett par minuter till. 1 dl vattenkastanjer. 1 ½ tsk koriander, malen. 2 st stora kycklingfiléer 2 msk olja 1 st gul lök 1 klyfta vitlök 1 röd paprika ca 5 cm zucchini ½ dl gröna ärtor 1 dl vattenkastanjer 1 dl minimajs 1 hönsbuljongtärning 1 ½ tsk ingefära, malen 1 ½ tsk koriander, malen 1 tsk chilipulver 2 ½ msk curry 2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 dl vatten 2 dl crème fraiche 4 msk mango chutney
riv gärna över lite färsk koriander. Färsk koriander. 600g Fläskfilé3msk Smör, osaltat½st Gul lök, finhackad4msk Röd currypasta3dl Kokosmjölk3dl Wokgrönsaker (ja,det blev på burk denna gång)Alternativt tar du färsk röd & grön paprika, strimlade sockerärtor, minimajs och vattenkastanjer½st Lime, saften avLite salt från kvarnNågra droppar Tabasco3dl Jasminris6dl Vatten½tsk Salt2tsk Maizena majsmjöl utrört i 2tsk vattenFärsk korianderSåhär kan man göra
Kryddig asiatisk fisk- och grönsaksgryta600 g pangasiusfilet 600 g laxfilé 1 röd paprika, skiva i strimlor 200 g long beans, delad med längd på ca 8-10 cm vardera 300 g rättika, skivad i bitar 125 g minimajs, delad ca 4 cm/bit 1 morot, skiva i bitar eller strimlor 230 g vattenkastanjer, skivad 3 klyftor vitlök, skalade och finhackade 2 msk färsk ingefära, riven 1 citrongräs, bankad, delad i ca 8 snittar 1 kruka färsk koriander, finhackade stjälkar till grytan och spara bladen till dekoration 2 limeblad 1 umamibuljongtärning 1-2 röda chilifrukter, torkad 800 g kokosmjölk, tjock 6-8 dl vatten 0,5 broccoli, delad i mindre bitar 1 röd chilifrukt, fint hackad (spara till dekoration)
Dekorera med skivad vårlök och färsk koriander och servera med ris. Scampiwok4 port500 g scampiräkor, råa med skal4 msk neutral olja3 skivor färsk ingefära eller 1 msk krossad ingefära på burk3 tsk majsmjöl1 msk torr sherry1 äggvita2 vitlöksklyftor250 g sockerärtor1 burk vattenkastanjer0,5 msk soja2 msk kycklingfond eller buljong1 mks sesamolja2 vårlökar1 knippe färsk korianderTina räkorna om de varit frysta. Tillsätt sockerärtor och vattenkastanjer, pressa i vitlöken och låt steka 1-2 minuter, lägg tillbaka räkorna. 1 knippe färsk koriander