2-3 dl cashewnötter, alternativt jordnötter (vill man vara hardcore ska de vara friterade) eller vattenkastanjer. 2-3 dl cashewnötter, alternativt jordnötter (vill man vara hardcore ska de vara friterade) eller vattenkastanjer
jordnötter eller cashewnötter. jordnötter eller cashewnötter. De där två Bosarpkycklingarna som vi redan skrivit flera gånger om att vi ätit på (Kyckling cordon bleu och kycklingsoppa, samt att vi förstås gjorde en favorit, kycklingbitar i ugn på de lår- och vingbitarna, har vi nu gjort åt sista kycklingfiléerna på i en kycklingcurry-wok
Frysta wokgrönsaker (jag använde FINDUS wok classic som innehåller morot, broccoli, minimajs, vattenkastanjer och palsternacka)Lätt falukorv tärnad i lagom stora bitarsalt, svartpeppar och vitlökspulver efter smak3 msk naturella jordnötter titt garneringSenapskräm (blanda 1/4 dl lättcreme fraische med 1 msk senap) till serveringEnklare än såhär blir det inte. 3 msk naturella jordnötter
Skär under tiden paprikorna i bitar och dela eventuellt vattenkastanjerna. 2dl jordnötter. 1 liten burk vattenkastanjer. 2dl jordnötter. 1 liten burk vattenkastanjer
Tillsätt minimajs, vattenkastanjer och chili och woka någon minut till. Komplettera gärna woken med rostade cashewnötter eller jordnötter - jag äter för tillfället inget av dem, på grund av lillpysens eksem (jag vill inte riskera att det förvärras), tofu, tempeh eller något annat proteinrikt - mest "riktigt kinesiskt" blir det nog med friterad eller väldigt hårdpressad tofu