Kryddig asiatisk fisk- och grönsaksgryta600 g pangasiusfilet 600 g laxfilé 1 röd paprika, skiva i strimlor 200 g long beans, delad med längd på ca 8-10 cm vardera 300 g rättika, skivad i bitar 125 g minimajs, delad ca 4 cm/bit 1 morot, skiva i bitar eller strimlor 230 g vattenkastanjer, skivad 3 klyftor vitlök, skalade och finhackade 2 msk färsk ingefära, riven 1 citrongräs, bankad, delad i ca 8 snittar 1 kruka färsk koriander, finhackade stjälkar till grytan och spara bladen till dekoration 2 limeblad 1 umamibuljongtärning 1-2 röda chilifrukter, torkad 800 g kokosmjölk, tjock 6-8 dl vatten 0,5 broccoli, delad i mindre bitar 1 röd chilifrukt, fint hackad (spara till dekoration). 1Sidosalladen1 gurka 1 morot 4-8 rädisor 1 kruka sallad 1 limefrukt
Skiva vattenkastanjer. Skala och halvera gurkan på längden. 1 burk med vattenkastanjer (finns att köpa bland olika konserver, jag köpte på Willys). 1 medellång gurka
Finhacka vattenkastanjerna. Skala gurkan och finhacka i mindre tärningar. 5 -1 st finhackad röd chili (beroende på styrka) 5 cm citrongräs, finhackat 4 st kaffirlimeblad finhackade 1 st vitlöksklyfta, stor finhackad Färsk koriander, ca ½-1 dl 120 g vattenkastanj 15 cm gurka 0. 15 cm gurka
Istället för den vanliga salladen så gjorde jag ett litet â€fräsâ€Â på färska champinjoner, gul & röd paprika, gurka, vattenkastanjer och några droppar chilisås
10 cm urkärnad gurka. 1 burk vattenkastanjer. 10 cm urkärnad gurka. 1 burk vattenkastanjer. Det här är en av mina favoritsoppor som bara är så vansinnigt god så man kan inte överleva en sommar utan den
Skala och dela gurkan på längden och sedan tunt skivad i stavar. 8 cm gurka. 16 vattenkastanjer. Lägg nudlarna i en skål, häll på varmt vatten så att det täcker nudlarna