Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter. Efterrätten till trerätters-middagen. Det var första gången jag gjorde och överhuvudtaget åt pannacotta och det var ju otroligt gott
3/4 dl vatten. Vispa ihop 1 msk strösocker, maizena och vatten i en liten kastrull. 3/4 dl vatten. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Vill man dekorera tårtan lika piffigt som jag har gjort på bilden skär man (förslagsvis samtidigt som man fryser in tårtan) tunna citronskivor som får småkoka sig mjuka i sockerlag (hälften vatten hälften socker) och sedan torka över natten på bakplåtspapper
Koka upp vatten, socker och vaniljstång (skrapa ur fröna). 8 pers4 dl vispgräddeca 3 dl matlagningsyoghurt2 dl socker½ vaniljstång4 gelatinblad200 g vit choklad5 st Kick (mjuk lakritskola)ca 5 msk vattenev. 2 pkt frysta hallon2 dl vatten2 dl socker½ vaniljstångrivet skal av 1 limeKoka upp grädde, socker och vaniljstång. Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten och låt stå i 5 minuter
Låt blandningen svalna i kallt vattenbad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Ugn. 175 grader. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad till en smulig massa
När det kommer till vitt matbröd brukar jag alltid göra samma recept men resultatet blir lite olika varje gång ävne fast jag göra likadant varje gång, kanske beror på väder eller något annat
späd buljongen i lite vatten i grytan & häll i matlagningsvinet låt puttra lite. 1. fräs lök, vitlök, chili, fänkål & morotsslantar i en järngryta tillsammans med smör
Sätt springformen i en långpanna och häll på kokhett vatten ända upp till. Ställ ner i kallt vattenbad för att svalna fortare, rör kontrinuerligt till sirapen nått rumstemperatur
Koka upp champagne, saft, socker och vatten. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i 5 minuter. 1/4 dl vatten. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten 5 minuter. Låt blandningen svalna till ca 30 grader, det går snabbt i ett vattenbad, och häll sedan den försiktigt över pannacottan. 1/4 dl vatten
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och saffran. Låt sjuda i ca 5 minuter. Ta bort saffranskoket från plattan och rör ner gelatinbladen