Vatten aioli recept

Aioli

Aioli

Jag vill ha en ganska fast aioli så jag tillsätter inte vatten på slutet. Efter gårdagens inlägg om ostbröden och räkmackorna har jag fått frågor om aioli
Hemmagjord aioli

Hemmagjord aioli

Men tillsätt bara lite vatten om majonnäsen skulle bli för "äggig". En av mina favoritsåser är aioli. Aioli är egentligen bara majonnäs blandat med vitlök
Aioli med chili och lime

Aioli med chili och lime

Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
Aioli

Aioli

Skulle såsen spricka kan man rädda den genom att tillsätta lite iskallt vatten eller eventuellt en äggula till
Aioli

Aioli

Skulle såsen spricka kan man rädda den genom att tillsätta lite iskallt vatten eller eventuellt en äggula till
Aioli med citronsmak

Aioli med citronsmak

Om aiolin blir för tjock, tillsätt några droppar vatten. Ställ aiolin kallt tills det är dags att servera
Aioli Sill

Aioli Sill

Varva aioli och sillfiléer i en glasburk. 2,5 dl Vatten. Ingredienser. 300g Sillfilé. 0,5 dl Ättika, 12%. 1 msk Flingsalt
Aioli med pepparrot & parmesan

Aioli med pepparrot & parmesan

Först en Aioli smaksatt med pepparrot och parmesan, den som är med på bilden. 5 dl vatten. 5 dl vatten. Gårdagens mycket goda middag, Havskräftor
Fisksoppa med saffran och aioli!

Fisksoppa med saffran och aioli!

Hacka löken fint och fräs blank i olja tillsätt vatten och vin, låt koka upp. En len och grymt god soppa som går utmärkt att förbereda, servera den med en klick aioli och ett gott bröd
Pizza Bianco med räkor och aioli

Pizza Bianco med räkor och aioli

Toppa pizzan med färska räkor, stenbitsrom, aioli, ärtskott och färsk dill. Aioli. Aioli. 2 dl ljummet vatten. 2 dl ljummet vatten
Bi's fisksoppa med aioli

Bi's fisksoppa med aioli

Aioli. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska tillaga aiolin. Det här är ett grundrecept på aioli, så du kan även smaksätta aiolin med vad du tycker är gott till den här soppan
Fisk- och skaldjursgryta med aioli

Fisk- och skaldjursgryta med aioli

Aioli. Tillsätt pressad vitlök, dillfrön, krossade tomater, buljongtärning, vin, vatten och grädde, och koka i 15 minuter. 5 dl vatten
Laxsoppa med aioli

Laxsoppa med aioli

Koka upp vatten och fond i en gryta. Smaka av och servera med lättmajonnäs blandad med riven vitlök till en aioli