Varma sommarkvällar recept

Ljumma varma sommarkvällar

Ljumma varma sommarkvällar

Ledighet, varma soliga dagar, ljumma härliga sommarkvällar. Just nu är den svenska sommaren som bäst. Svenskarna uppfylls av harmoni och glädje
Melonsnittar till varma sommarkvällar

Melonsnittar till varma sommarkvällar

Och vad passar inte bättre då än lite härliga varmasommarkvällar med lite snittar på verandan och ett glas jävligt smarrigt vitt vin, som Patchwork Piniot Grigio

En varm junikväll.

Alltså dessa underbara varma och sommarkvällar. En varm junikväll. 2016-06-03, 23. 17. Ikväll har vi haft våra vänner Helena & Martin här hos oss

En riktigt varm sommardag

Jag skördade en skål med solvarma tomater i vårt växthus ikväll. Dessa sommarkvällar har vi inte varit bortskämda med denna sommar så
VIKTVÄKTARSALLAD!

VIKTVÄKTARSALLAD!

D Längtar så efter varmasommarkvällar då man kan sitta i trädgården och njuta långt efter att solen gått ner
Sockerfri citron & limesorbet

Sockerfri citron & limesorbet

För några dagar sedan blev jag och min sambo bjudna på middag hos några vänner. Ofta när man äter på ett speciellt sätt, vare sig det är LCHF, fettsnålt eller diet inför en tävling, kan det vara lite jobbigt när man blir bortbjuden
Piggelindrink med hallonvodka

Piggelindrink med hallonvodka

Häll upp 6 cl vodka per glas. Fyll upp resten av glaset med Sprite och lägg en piggelin i glaset. Njut. 4 piggelin
Glutenfri ananaspaj

Glutenfri ananaspaj

Ananaspaj är en favorit hos många, jag har gjort den glutenfri genom att byta ut vetemjölet mot glutenfri mjölmix
Fräscha vårrullar

Fräscha vårrullar

 Salladsblad Mungbönsgroddar Mynta Koriander Thai basilika Risnudlar (räkor, svamp, tofu, lax, oxfilé) Marinera räkorna och shiitake svampen (svampen behöver marineras i några timmar, räkorna kan serveras direkt) Strimla tunnt alla grönsaker och lägg på ett fat med de övriga ingredienserna Koka risnudlarna enligt anvisningen på paketet, skölj under kallt vatten när de kokat klart Koka upp vatten i en stor kastrull (som rymmer ett rispapper) Lägg en fuktig duk på arbetsytan (detta gör att rispappret inte klibbar sig fast) Doppa ett ark åt gången i det varma vattnet (akta fingrarna) tills arken mjuknat, lägg arken på den fuktiga duken, fyll och rulla Jag brukar börja med örterna, då ser det fint ut när man rullat dem klart Lägg den färdigt rullade rullen på en tallrik, under en fuktig duk Servera direkt eller förvara i kylskåp under en fuktig duk i högst ett par timmar Jordnötssås (ca 1,5 dl)4 msk jordnötssmör (utan tillsatt socker, t