Servera helst muffinsenvarma och häll den vita chokladsåsen över. de ska vara lätt kladdiga i mitten. Fyll upp smeten till 2/3 i muffinsformar och peta ner hallonen och nötterna. Ugnsbaka muffinsen i cirka 8 minuter
Håll koll hela tiden eftersom "muffinsen" har en tendens att resa sig rejält. Tryck då på stopp och vänta tills muffinsen har sjunkit lite och micra igen ett par sekunder
Sätt muffinsformar i två muffinspannors fördjupningar. Fördela smeten i muffinsformarna. Bred en tesked dulce de lecce över varje muffins före servering
Jag kan berätta att när jag smakade på en muffins så var det lite varma och när jag delade min muffins på mitten , såg man ett perfekt kladdigt lager som var precis lagom
Vi har förberett för veckans aktiviteter genom att baka två tårtbottnar och kladdkakemuffins ( jag stod väl i och för sig för det mesta av själva bakningen men sönerna tog snällt hand om smetresterna
de ska fortfarande vara kladdiga i mitten när du tar ut dem ur ugnen. Det blev två sorters bakverk, denna browniemuffins (ska också gå att göra i långpanna) samt en whoopie med kokos, lime och jordgubbar
Jag uppdaterade mitt gamla recept något och gjorde dem i muffinsformar denna gång istället för en stor kaka, detta för att få lite variation i smaksättningen