Häll över de varma kikärtorna på hushållspapper. Rostade kikärtor med vitlök och rökt paprika. När nyttigt smakar som om det är onyttigt, bara för att det är så gott
Ta ut och häll ut kikärterna på dubbelvikt hushållspapper så oljan sug upp lite grann. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er
Den varma salladen fick sedan dela tallrik med en bit lax som vi lagat till i ugnen, dom indiska smakerna passar kanoners bra till den lite fetare laxen, och på en tallrik hamnade även ris som fått härligt gul färg av gurkmeja
De är utsökta både varma och kalla. Det var jag förra helgen och gjorde istället rostade kikärter. Kikärterna är även goda i sallader, risrätter, eller som pricken över i
Ta ut dem och blanda dem med olivolja, timjan, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Här kommer ett snabbt tips på ett nyttigt snacks, som du kan skämma bort dig med när du är trött på chips och popcorn
Rör ner kikärtorna (häll av konserverade först) och låt dem bli varma. Så här års brukar de allra flesta vilja äta lite nyttigare mat, som inte bara ska smaka bra utan dessutom kosta så lite som möjligt