Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Nej, varmafrallor på tallriken inom en timme. Det blir ett snabbt inlägg i dag, så snabbt efter att jag bakat att att ni till och med kan hinna baka de här frallorna till kvällsfikat
Dessa moment måste såklart göras men det sker kvällen innan, bullarna jäser sedan i kylen över natten och på morgonen stoppas plåten direkt in i den varma ugnen
Kalljäst bröd - en kär favorit. Denna gång valde jag att dubbla receptet så att jag fick ut ungefär 16 stycken brödbullar istället för 8 stycken - gott bröd äts ju upp snabbare än man hinner blinka, och det är ju tråkigt att mötas av ett brödtomt både skafferi och frysbox
C åt tre stycken på en gång, så där super varma direkt från ugnen. Dessa Pani Popo som är egentligen från Samoa ön men äts nästan överallt runtomkring (har jag hört) är saftiga och luftiga sötfrallor bakade med kokosmjölk och indränkta i kokos sås
Ta ut den varma plåten och dra snabbt över bakplåtspappret med bullarna. Kväll. 4 dl vatten knappt 37 grader12 g jäst1,5 tsk salt1 msk flytande honung3 dl rågmjöl4,5 dl vetemjölRör ut jästen i vattnet och blanda ner övriga ingredienser
Om du vill imponera på din älskling utan att det kräver en alldeles för stor ansträngning eller om du bara gillar varmafrallor på morgonen men inte vill vakna med tuppen för det, då ska du baka dessa goda snabba frallor
Bakade lite härligt goda frallor häromdagen. Tycker det här med att ha ogräddade färdig jästa bröd i frysen verkar himla praktisk och käckt för då kan man verkligen få nygräddade frallor precis när man vill