Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. VarmvitchokladbakelseTill 4-6 personer50 g margarin150 g vit choklad2 ägg2 msk strösocker½ dl vetemjöl1 citron, rivet skalSätt ugnen på 200 grader
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Stjälp upp de varma bakelserna och pudra över florsocker. Servera hallonen och ev en grädd klick till de varma bakelserna
Varm gosig choklad och så lite hallon. Vispa ägg, äggulor och socker pösigt och vitt. Chokladbakelse med hallon 4-6 p 200 g mörk choklad (jag tog 70 %)125 g smör2 ägg2 äggulor3/4 dl strösocker3 msk vetemjölca 125 g hallon Ugn 175 grader
När blandningen blivitvarm, lägg ner den vita chokladen och låt den smälta. Jag har inte tid att överösa den här chokladbakelsen med mer lovord nu för plugget väntar