Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. Fräs i en stekpanna och tillsätt sedan paprikan. 4 dl crème fraiche (lätt crème fraiche blir lätt rinnig). 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 120 g rökt skinka
Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. Fräs i en stekpanna och tillsätt sedan paprikan. 2 burkar creme fraiché (lätt creme fraiché blir lätt rinnig). 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 1 paket rökt skinka (120 gram). 2 burkar creme fraiché (lätt creme fraiché blir lätt rinnig). 1 purjolök 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 1 paket rökt skinka (120 gram)
Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Paprikapulver. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 150 g rökt skinka. 2 dl crème fraiche
Tillsätt crème fraiche, låt puttra ihop något. Igår blev jag sugen på smörgåstårta men hade inte förberett någon vanlig smörgåstårta så då gjorde vi en varmsmörgåstårta istället