Rör ner majonnäsen i stuvningen. 13 msk majonnäs. 75 dl spad från kräftstjärtarna 3 msk majonnäs 1 st dill liten knippa salt peppar Garnering. 1Skär tomaterna i skivor och fördela dem runtom smörgåstårtan
Brödreceptet är det som jag skapade i höstas till varma mackor i ett mackjärn från Eldmark. Bred ett lager majonnäs över tårtan och garnera med till exempel sallad, kokta ägg, gurka, tomat, fiskrom, ärtskott och dill
2 dl äkta majonnäs. Lägg 6 brödskivor i en ugnsäker form. Blanda fyllning 1. Hacka och bryn löken, häll över tomaterna, grädden och paprikan hackad i bitar
Förvara i kyl eller frys in i skivor, det är också mycket gott till varma mackor. Här kan du läsa om den smörgåstårta vi tagit fram tillsammans och som serveras på caféet på helgerna, den har blivit mycket populär