Men varmsmörgåstårta som är så gott. "Smörgåstårta ska vara kall" - äsch vilket skitsnack. Varva hönökaka och fyllning (lägg den direkt på bakpappersklädd plåt)
Varma smörgåstårtor är också en roligare variant av varm macka, jag har gjort det med två olika smaker dels en med bacon, svamp och purjolök och dels en med skinka, zucchini, salami och paprika
Stek bacon knaprigt, skiva purjolök och stek den mjuk, rör i svamp och creme fraiche. Själv hade jag under några dagar varit ruggigt sugen på varmsmörgåstårta (det kan ju vara så fantastiskt gott emellanåt
1 burk svamp. Bryn alla ingredienser och rör därefter i crème fraichen och låt allt koka någon minut. Lägg röran på alla lager, garnera med tomat, riven ost och citronpeppar
Ansa och skär purjolöken och även svampen. Blanda Creakfreshen, purjolöken och svampen. 4-6 pershönökaka2paket baikon½ purjolök4 championer1burk creamfresh2 tomater1-2dl riven ostsalt Gör såhär