Strimla skinkan och hacka purjolök och svamp. Varmrätt. smörgåstårta,. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g röktskinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. | 1 pkt Hönökaka,. 250 g röktskinka
Lägg en hönökaka på bakplåtspapperklädd plåt. Igår blev jag sugen på smörgåstårta men hade inte förberett någon vanlig smörgåstårta så då gjorde vi en varmsmörgåstårta istället
Men varmsmörgåstårta som är så gott. "Smörgåstårta ska vara kall" - äsch vilket skitsnack. Varva hönökaka och fyllning (lägg den direkt på bakpappersklädd plåt)
Hacka skinka och krydda med peppar. Tillsätt créme fraîche och den hackade skinkan. 1 påse med hönökaka med 6 halvor. ca 120g röktskinka. 1 påse med hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon, 140g/paket. ca 120g röktskinka