Tillsätt creme fraiche och grädde och låt puttra en liten stund tills krämen tjocknar. Var sugen på något riktigt gott till middag idag och den här smörgåstårtan var precis vad jag behövde
Till 6 personerhönökaka med 6 halvor3 paket bacon2 burkar creme fraiché (lätt creme fraiché blir lätt rinnig)1 purjolök200g champinjoner3 - 4 dl riven ost2-3 tomaterSkär bacon och purjolöken i mindre bitar. Till 6 personerhönökaka med 6 halvor
Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. Varmrätt. smörgåstårta,. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. | 1 pkt Hönökaka,
Lägg en halvmåne Hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Tillsätt crème fraiche, tonfisk och curry. I flera andra recept på varmsmörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Vi brukar kalla detta för varmsmörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott