Den VARMAsmörgåstårtan. Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag brukar vanligtvis ha champinjoner i röran men hoppade över dom och blandade i en burk krossad ananas istället, det blev faktiskt snäppet godare
Servera pajen varm eller ljummen med Chèvrekräm och en fräsch grönsallad. Godaste smörgåstårtan. ananas. Jag skar toppen av ananasen och satte det som blev över i mitten, som dekoration
Täck med tomatskivor och toppa med krossad ananas. Plötsligt slog det mig att den gamla 80-90-talsklassikern Varmsmörgåstårta var något jag inte lagat på minst 10 år. 1 burk krossad ananas. 1 burk krossad ananas
Garnera med skivad tomat och ananas. Jag har tidigare gjort två andra varianter av varmsmörgåstårta - en med skinka, zucchini, salami och paprika och en med bacon, svamp och purjolök
Ananas. På med ett nytt lager som du toppar med tomat skivor och ananas och riven ost jag använde mozarella och cheddarost , krydda lite oregano på och in i ungen ca 15-20 minuter på 200 grader
I slutet så skivar du upp alla utom tre ananas ringar och tillsätter de. Lägg på sex skivor garnera med tre ananas skivor och körsbärstomater och häll på osten över
Lägg ner köttet och ananasen och låt allt bli varmt. Väl hemma bar det direkt av på examensfest där vi först bjöds på gott vin och god smörgåstårta och sen på god pinocciotårta, småkakor och te
Jag använde min fantasi och det som fanns i kylskåpet och improviserade ihop den här kantgratängen, ett mellanting mellan en krämig pizza och en stor varm smörgås och den blev nästan oväntat god
Blanda resten av majonnäsblandningen med hackad av ananas och äpple. Häll bort spadet från ananasen, ta undan 3 fina skivor. Dela de återstående 3 ananasskivorna i halvor och lägg på dom efter varandra. Gratinera ca 15 minuter i 200-225 graders varm ugn. 400 g ananasringar