Lägg på en ny fralla. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran. 3 kokta ägg1 creme fracihe1 msk majonnäsitaliensk salladskryddasalt och pepparÖversta lagret
Koka äggen hårt, skala och hacka dom. Blanda äggen med kaviaren, majonnäsen och den hackade dillen. Bred smöret på brödskivorna och lägg sen i fyllningarna
Lägg 6 formfranskbröd i en ugnsform. Lägg på fyllning 1 och lägg på formfranskskivor över. Lägg fyllning 2 över detta och garnera med tomat och ost. 4 hackade ägg
Brödreceptet är det som jag skapade i höstas till varma mackor i ett mackjärn från Eldmark. Koka upp kokosmjölk och kokosolja, häll det tillsammans med äppelcidervinägern över äggsmeten och rör om väl
Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas. Salladsblad, majonnäs, ägghalvor, ost och skinkskivor, färska räkor, ärtskott, cocktailtomater, rädisor, phsysalis och färska dillkvistar
Lägg ut 3 bröd på en plåt eller dylikt. 3-4 kokta ägg i skivor. Blanda ihop fyllningen. Bred ut hälften av fyllningen på bröden och täck med ytterligare 3 bröd
Krama ur de blötlagda gelatinbladen och smält ner i den varma cremé fraichen. Jag använde samma recept som sist och det finns under inlägget vacker smörgåstårta, så gå dit och läs receptet
Det känns som rätten passar bra såhär på våren, dels på grund av de vårliga färgerna, men också för att de nu börjar blir lite lite varmare ute och då passar det ju med kall mat
Lägg 6 brödskivor i en ugnsäker form. Blanda smör och persilja och bre på 6 brödskivor och lägg dem uppepå tomatfyllningen. Lägg över 6 brödskivor till och blanda mosade kokta ägg med majonäs, skivad purjolök och den rökta kaviaren och bred fyllningen över bröden. Över ägg och majonäsfyllningen brer man på 2 hårt vispade äggvitor. 3 hårdkokta ägg. 2 äggvitor