Servera gärna med varma pestomackor. Varma pestomackor1. 1. Sätt ugnen på 225°. Lägg rotfrukter, lök, vitlök och peppar i en ugnsform med timjan, ringla olja över
Den här soppan är lika god varm med kryddsteka krutonger eller fetaostcrème en kulen höstkväll, som kall med isbitar och kanske smått tärnade extra grönsaker en riktigt varm och soldränkt sommardag
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostad potatis. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg på en plåt. Blanda potatisen med olivolja och salt efter smak
Tillsätt lite vinäger och olivolja mot slutet så det blir lite som en varm vinägrett. Varm rödvinsvinägrett 2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök olivolja timjan lagerblad 1 msk honung 2 dl kalvbuljong 2 dl rödvin 1 msk god vinäger salt och vitpeppar
PANETTONE MED VARMA PÄRON, KOLASÅS OCH ROSTADE HASSELNÖTTER – en receptskiss. I samband med servering – toppa panettone med de varma päronen, ringla varm kolasås och toppa med 10% fet yoghurt