Lägg på äggen och rödingen. Salta rödingen och stek den i olja cirka 2 minuter på skinnsidan. Lägg upp den varma primörsalladen i 4 djupa tallrikar. rödingfiléer a 170 gram - med skinn
Till varmrätt serverade vi röding, som inte bara är en av våra favoritfiskar, utan också en fisk som passar lika bra till vardags som i lite mer festliga sammanhang
Ta ut och håll dem varma under aluminiumfolie. Dela rödingfiléerna på längden, salta och peppra. Stjälp upp fisken på varma tallrikar med duchessepotatisen
Tvätta citronen ordentligt med varmt vatten. På menyn hade vi nypotatis, stekt röding, sommarsallad med jordgubbar och så en lätt dillsås med citron, så gott
Håll varmt under lock så att osten smälter. Rödingfiléerna fylls med Västerbottensost och serveras med mandelpotatis som fått koka i vitt vin och crème fraiche samt lätt kokta haricots verts
Servera rödingen på varma tallrikar och häll såsen över. Ta upp fisken och håll den varm. Stek rödingen på medelvärme i smör som blivit gyllenbrunt, 3–4 minuter per sida. 4 rödingfiléer. 4 rödingfiléer vetemjöl, till panering 1 gul lök 1 knippe gräslök smör, till stekningen 1 dl torrt vitt vin 1 dl messmör 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk salt vitpeppar
Idag hoppar vi till fisk och dagens inlägg handlar om hur du filéar en hel röding. VARM CHOKLAD. Brukar du alltid göra varm choklad på varm mjölk och kakao