Tänk på att varma produkter värmer hela kylen istället för tvärtom. Beräkna att göra detta dagen innan du tänker äta krabban/kräftorna, eller så tidigt som möljigt samma morgon
Servera varmt på krispiga salladsblad. Men nu tillbaka till lunchen - eftersom jag hade en skattgömma med lyxiga krabbklor i frysen föll valet på en lunchrätt med krabba
Varma, med mycket smak av lime och chili. Krabba, hummer eller räkor smakar såserna också fint till. Kräftkväll Nu har det varit Kräftpremiär för min del
Rör ner vetemjölet och späd med varm mjölk under ständig omrörning, lite i taget. Tillsätt hummerfond, purjolök, kräftstjärtar, musslor, räkor, krabba och dill
Klicka upp i en varm stekpanna och stek tills de har fått en fin yta på båda sidor. Häll av vattnet från krabban och tryck ur så mycket vätska som det går
Varm kronärtskocksdipp. Blanda krabba, chili, salladslök, ost, majonnäs, salt och peppar i en bunke. 1 burk krabba (à ca 170 g). 1 burk krabba ( ca 170 g)