Lägg upp sallad med getosten skuren i bitar, ringla olja, vinäger och vitlöksyoghurt över. Sallad med Getost och Kalkon Machésallad Bladpersilja 100 gr Getost 1 dl Granatäppelkärnor Valnötskärnor Vitlöksyoghurt Granatäppelolja Granatäppelvinäger 200 gr Kalkon 1 gul Lök 3 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Bryn kalkonköttet i smör, låt fräsa några minuter. 100 gr Getost
Servera varma. En ensam kväll hemma betyder ofta getost i någon form för mig. Ikväll var maken i Stockholm och då passade jag på att testa att panera och steka getost
Fyll två av dem med päronskivor, getost och droppa över lite honung. Jag är väldigt förtjust i varma mackor och får starka barndomsminnen av formfranska med banan, ketchup och ost som gräddats frasiga i ugnen och åts med stora glas mjölk till
Servera varmt. Värm osten i ugn, 200 grader i 4-5 minuter. Värm samtidigt honungen i kastrull tillsammans med citrusskal och myntablad – viktigt att detta ej börjar koka, ska bara värmas
Getostbrûlée. Slå blandningen över getosten och mixa slät med stavmixer. Rättiks- och getostpaket. Lägg två skivor rättika i ett kors och placera en skiva getost i mitten, vik ihop till ett paket och stryk ut lite honung på paketet, salta och peppra