Varm getost recept

Varm getost toast med fikon

Varm getost toast med fikon

Varmgetost macka med fikon och söt rödvinssås. Getosttoast. Gammal goding från "Mat Tina". 4 skivor chevre
Varm svampsallad med getost.

Varm svampsallad med getost.

Krutonger 2-3skiva(or) bondbröd 1 msk rapsolja salt Svampsallad 200g skogschampinjoner 2 - 3 msk smör salt & peppar 100 g blandad sallad 150 - 200 g getost. 150 - 200 g getost
Varm Kalkonsallad med Getost och Granatäpple

Varm Kalkonsallad med Getost och Granatäpple

Lägg upp sallad med getosten skuren i bitar, ringla olja, vinäger och vitlöksyoghurt över. Sallad med Getost och Kalkon Machésallad Bladpersilja 100 gr Getost 1 dl Granatäppelkärnor Valnötskärnor Vitlöksyoghurt Granatäppelolja Granatäppelvinäger 200 gr Kalkon 1 gul Lök 3 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Bryn kalkonköttet i smör, låt fräsa några minuter. 100 gr Getost
Varma rödbetor med getost

Varma rödbetor med getost

Dessa fick utgöra en av veckans middagar tillsammans med getost, ruccola och honung- rödbetans bästa vänner
Sallad med varm getost

Sallad med varm getost

Toppa med varmagetostbröd och servera genast. Recept nummer tre från nyårs. Hur gott som helst. Sallad med varmgetost
Varm getostsås

Varm getostsås

150 g getost. Koka upp vispgrädde och vin. Skär bort ostens kant och smält resten i såsen. Låt sjuda ett par minuter
Panerad getost med sallad

Panerad getost med sallad

Servera varma. En ensam kväll hemma betyder ofta getost i någon form för mig. Ikväll var maken i Stockholm och då passade jag på att testa att panera och steka getost
Varma fyllda baguetter

Varma fyllda baguetter

Fyll två av dem med päronskivor, getost och droppa över lite honung. Jag är väldigt förtjust i varma mackor och får starka barndomsminnen av formfranska med banan, ketchup och ost som gräddats frasiga i ugnen och åts med stora glas mjölk till
Bredbar getost* minus geten

Bredbar getost* minus geten

Häll i varmt vatten mixern och fyll därefter på med alla övriga ingredienser (det blir lättare för knivarna att jobba om du börjar med vattnet)
Semiflytande getost | Recept från Köket.se

Semiflytande getost | Recept från Köket.se

Servera varmt. Värm osten i ugn, 200 grader i 4-5 minuter. Värm samtidigt honungen i kastrull tillsammans med citrusskal och myntablad – viktigt att detta ej börjar koka, ska bara värmas
Getost med rättika, hjortron, honung och nötsallad

Getost med rättika, hjortron, honung och nötsallad

Getostbrûlée. Slå blandningen över getosten och mixa slät med stavmixer. Rättiks- och getostpaket. Lägg två skivor rättika i ett kors och placera en skiva getost i mitten, vik ihop till ett paket och stryk ut lite honung på paketet, salta och peppra