Att den är varm skadar ju inte heller när sommaren inte riktigt levererar temperaturmässigt. Använd den som tillbehör till en potatissallad som här, blanda med varm kokt färskpotatis som tillbehör till en färsbiff eller annat kött, doppa kräftor i röran eller bred ut den på en bit bröd
➥ Vispa dressingen i en stor skål och vänd försiktigt runt med den varma potatisen. Slå på iskallt vatten i kastrullen tills vattnet håller cirka 60 grader – då håller de sig varma medan du fixar resten
Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Att grilla är ju bland det bästa jag vet och min fru får ofta vara inne i köket och fixa med tillbehören
Häll senapsdressingen över den varma potatisen och blanda försiktigt. Koka upp vatten med salt, tvätta potatisen och koka med skalet på tills den är mjuk
Skär potatisen i grova bitar och häll över dressingen medan potatisen fortfarande är varm. Blanda ihop marinaden och häll den över kotletterna i dubbla plastpåsar