Såsen ska serveras varm eller ljummen eftersom den stelnar när den svalnar. Men eftersom den oftast äts tillsammans med enbart glass så tyckte jag att den förtjänade att nämnas en gång till
De är tunga men blir varma ända upp på kanterna så att du kan använda dem som stekyta. Men skinka och ost (holländsk såklart) är alltid poppis, liksom banan, sirap ochglass
Servera den varm tillsammans med glass. Skiva ner bananenoch lägg dom i en pajform. Blanda ihop mjöl, socker och smör i en bunke tills det är helt blandat
Häll varmt vatten över glasskopaoch forma glaskulor. Mixa de frusna bananskivorna till en bananglass. Skär din banan i ringar och frys in tills de stelnar
Servera med varma hallon, kokosflingor och valnötter. Mixa dem tillsammans med de frusna ärtorna ochbananen, samt basilikabladen och växtmjölken (efter som, känn av konsistensen)
Perfekt en varm sommardag. Krämig, nyttig och god glass baserad på bananoch smaksatt med blåbär. Matberedare – lägg bananer o bär i beredaren och kör till en jämn smet