Foto. Eva Hildén. Här kommer ytterligare ett favoritrecept ur boken Laga glutenfritt. pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker av mig och Susanne Hovenäs
Skogshusets vardagswok♥ 2 morötter♥ 1 purjolök♥ 1 gul lök♥ 2 strimlade selleristjälkar♥ 250 g broccoli i små buketter♥ 1 liten påse sugarsnaps (finns både färska och frysta)♥ olivolja♥ kryddor du gillar (vi tog chilipulver, mango chutney och salt)Strimla alla grönsakerna
Den här woken går snabbt att svänga ihop, bara du förbereder och skär grönsakerna i förväg. Det är också bra om köttet får marinera några timmar i kylen
vardagswok med naturligt glutenfria nudlar. Här nedan har jag samlat ett gäng (43. ) länkar till recept som representerar kosten som vi kommer att äta under onlineprogrammet 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker
Så en riktigt god Japansk "vardagswok" som kan slängas ihop på den tid det tar att koka riset. Fläsk och aubergine i misosås - Butaniku to nasuno misoitame (豚肉とナスの味噌炒め)
Skala och hacka lök, purjolök och vitlök. Putsa och skiva champinjonerna. Fräs all lök i lite rapsolja i en wok under konstant omrörning och smaksätt med ingefära och chilipeppar