Blanda margarin med mjöl, socker och vaniljsocker till en smulig massa. Smält smöret och i med sockret och kanelen, Mängden kanel beror på hur mycket kanelsmak du vill ha
Klicka ner matfettet i mindre bitar tillsammans med socker, vaniljsocker och mjöl. Degen innehåller en hel del smör och blir nästan som små wienerbröd som smälter i munnen
Låt svalna till rumstemperatur och blanda med florsocker och vaniljsocker i en skål. Smält smör. Bryn smöret i en tjockbottnad kastrull tills det är gyllenbrunt
Blanda ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke, och vänd ner i äggsmeten. Men denna gången gjorde jag en sockerkaka med brynt smör, och jag tror verkligen hon hade gillat denna
Rör ner övriga ingredienser till kakan i det brynta smöret. 125 g Arla® Svenskt Smör. 11½ tsk vaniljsocker. 1Receptet gäller för 10 bitar 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl strösocker 1½ tsk vaniljsocker 4 msk kakao ½ tsk flingsalt 1½ dl vetemjöl 2 ägg Hallongrädde. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Bryn smöret, låt svalna något
Häll ner socker, blanda, havregryn blanda, vaniljsocker blanda, kaffe och till sist kakao, blanda. Efterrätt ⁄ ReceptChokladbollar med smör, kaffe och massor av kokos