Idag gjorde jag glutenfria cupcakes, från scratch med en väldigt god chokladmintfrosting. Ni som följer mig vet att jag har svårt att låta bli att droppa i dom där mintdropparna när jag jobbar med choklad, men det går givetvis väldigt bra utan dom för den som föredrar det
Servera medvaniljsås. När hösten kommer smygandes så hör det till att baka något gott med äpplen. Mixa digestivekexen till smulor och blanda med de andra ingredienserna
Mmmm, den blir god att äta av ikväll tillsammans med lättvispad vaniljsås. När jag kom hem i morse efter att ha promenerat med Wilmer till förskolan och tillbaka så kände jag för att hänga inomhus
utan vaniljsås. En blandning på cheesecake och paj med tanke på ingredienserna. och med. 1 liter blåbär1 dl kesella1 dl vispgrädde1 dl philadelphiaost2 ägg3/4 dl socker2 tsk vaniljsocker ( jag hade en liten gnutta honung i som gjorde att smaken blev aningen rundare) Blanda alla ingredienserna till pajdegen i mixer tills det blir en deg. 1 dl philadelphiaost
Avnjuts så klart helst ljummen med lite vaniljsås eller vaniljglass. Det finns faktiskt bara en enda negativ sak med sommaren, och det är så klar att den är alldeles för kort
Idag gjorde jag glutenfria cupcakes, från scratch med en väldigt god chokladmintfrosting. Ni som följer mig vet att jag har svårt att låta bli att droppa i dom där mintdropparna när jag jobbar med choklad, men det går givetvis väldigt bra utan dom för den som föredrar det
Och att servera den medvaniljsås brukar aldrig vara fel. Full av smakupplevelser, äpplen, kanel och en underbar frosting medphiladelphiaost, kan inte bli godare
-), helt min smak, serveras givetvis med en massa vaniljsås. Skördade årets första rabarber idag och mina allra första egna, vi satte plantor förra året, det räckte precis till denna kaka men fler är på väg upp ur jorden, ja det är en rabarberkaka med ett härligt knaprigt täckte, så tokgott och sött