Glöm pulver Marsan, har du bråttom testa denna vaniljsåsenca 5 portioner1 ekologiskt ägg2 msk ekologiskt strösocker2 dl lättvispad grädde1/2 vaniljstång eller1 tsk vanilla pulvervispa ägg, vanilj och socker vitt och pösigtBlanda i den lättvispade gräddenStäll kallt en stundenkelt eller hur. Servera till paj, ugnsbakad frukt mm ca 5 portioner
Servera medvaniljsås. Har tyvärr inte tillgång till något päronträd så det blir att baka med äpple. Det är nu man ska använda säsongens färska frukter när man bakar
Kan serveras medvaniljsås. Om du väljer äpplen eller något med samma storlek ska du skiva frukten i lagom stora delar, om det är mindre bär eller frukter så behöver du inte göra något med dem
Servera med glass eller vaniljsås. Nu har frukt och bärsäsongen börjat och med den kommer möjligheterna till att tillaga mängder med goda bakverk och efterrätter
Den färska frukten bör vara mogen och skalad. Servera dem ljumma medvaniljsåsen. Enkel vaniljsås. Använd inte stålvisp till rätter med ägg, för då blir såsen lätt gråaktig
Ibland räcker det med det söta som kommer från frukten, tycker jag. När man har en period där man lyckats vara helt fri från raffinerat socker kan man börja se det söta och goda i vardagliga saker som frukt
Den serverade vi medvaniljsås LCHF. Eftersom en av oss kommer från äpplenas förlovade land, Skånes östkust, så var vi sugna på att göra något med denna frukt
Servera medvaniljsås som du gör så här. Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Servera med vaniljglass eller vaniljsås. Vaniljsås eller vaniljglassSmält smöret. Jag använde samma recept på pajdeg som jag alltid brukar göra när jag gör frukt- och bärpajer, men då brukar jag ha pajdegen uppepå bären