Ute i mammas och pappas trädgård kryllar det av äpplen, så därför passade jag på att lyxa till det lite extra – en äppelpaj med vaniljsås fick det blir till frukost
1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Kärna ur och klyfta äpplena. Stek dem i smör i en teflonpanna tills de är mjuka
Blanda vaniljsås, vaniljkvarg och kolasås med en visp. 500 g Valio Eila® laktosfri vaniljsås. 400 g Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj. 500 g Valio Eila® laktosfri vaniljsås. 400 g Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj
Vänd sen över på en tallrik och servera med valfri sås (ex vaniljsås) och hackade mandlar. 1 msk kvarg, 2 msk mjölk, 2 äggvitor och hackad mandel. 75 g lättkvarg/kesella 75 g minikeso 1 tsk rivet limeskal 2 tsk strösocker några droppar limejuice Mixa ihop alla ingredienser till muggkakan med en stavmixer
vaniljsås, kvarg eller en kula glass. 29 Oct. 21. 16. Twitter. Facebook. Öppen äppelpaj med havre. 0kommentarer. Hösten fortsätter framåt och för var dag som går så blir timmarna lite mörkare
Blanda ut gelatinet i lite av mjölken till vaniljsåsen tills gelatin-vätskan är kall. (Minskar risken av gelatinklumpar) Blanda ihop vaniljsåsen enligt paketet tillsammans med gelatinvätskan