Vaniljsås. Vet inte hur det är hos er, men här dignar buskarna av vinbär och krusbär,. Juicen av vinbär och krusbär är ju liksom rätt sur att dricka som den är, men vi har nu vid ett par tillfällen fått till goda smoothies när vi blandat juicen med vaniljyoghurt och sötat med lite honung
Vaniljsås. 3⁄4 liter färska eller frysta bär t ex blåbär, hallon, krusbär eller jordgubbar. 3⁄4 liter färska eller frysta bär t ex blåbär, hallon, krusbär eller jordgubbar
Pajen smakade ljuvligt tillsammans med hemgjord vaniljsås enligt receptet i det här inlägget. Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Servera med vaniljglass eller vaniljsås. Skölj, snoppa och dela krusbären på hälften. ½ l krusbär. Lägg dessa i en ugnsform, blanda socker och potatismjöl och strö över bären och blanda runt
Servera med vaniljsås eller med glass. Just nu mognar krusbären i trädgården. Lägg krusbären i en ugnsfast smord form, blanda sockret med potatismjölet och strö över bären
Jag gjorde egen vaniljsås som jag serverade till och det blev mycket gott. Jag fick lite krusbär av mina föräldrar och då passade jag på att baka med dem
Mums till sommarfikat med grädde, vaniljsås eller glass till. I söndags var sista dagen i fruntimmersveckan, och jag hade tänkt gratta alla Kristinor - inklusive mig själv - med en krusbärstosca