Vaniljpannacotta med marinerade bär. Vaniljpannacotta (6 port)2 gelatinblad5 dl grädde3 msk socker1 vaniljstångvit choklad (ca 100 g)Garneringhallon och blåbärTips till vuxna - marinera bären i lite Baccardi Razz och sockerlag
Värm upp sockerlagen och vänd ner hallon, dra av från värmen (och vispa ner brandyn), låt svalna. Det blev en desserttallrik att dela på med chokladfondant i hjärtform, vaniljpannacotta i hjärtform och härliga hallon med hackade pistagenötter, och såklart en klick vaniljglass
Låt svalna och rör ut sockerlagen med lakritspulver. Vaniljpannacotta med lakritsmarinerade hallon. Egentligen skulle jag ha gäster på besök i helgen, men fick ställa in då min dotter ligger i feber hemma
Dra av från värmen, täck med bakplåtspapper och låt frukten kallna i sockerlagen. Mät upp 8 dl av sockerlagen, lägg i en kluven och skrapad vaniljstång, nektarinskalen och de mindre nektarinbitarna
Dra av från värmen, täck med bakplåtspapper och låt frukten kallna i sockerlagen. Mät upp 8 dl av sockerlagen, lägg i en kluven och skrapad vaniljstång, nektarinskalen och de mindre nektarinbitarna