Vaniljpannacotta med mango recept

Vaniljpannacotta med Mango och Havtorn, toppad med Physalis

Vaniljpannacotta med Mango och Havtorn, toppad med Physalis

Detta är en vaniljpannacotta som jag har toppat med "Bara Bär" Passerade Mango och Havtorn. Dessa lät jag stelna på "sniskan" i kylen, så att de blev sneda och när de stelnat hällde jag på fyllningen ("Bara Bär" Mango och Havtorn) och sedan dekorerade jag med en Physalis
Vaniljpannacotta med mangomousse

Vaniljpannacotta med mangomousse

Koka upp grädden med uppsnittad vaniljstång och socker. Mixa mango och florsocker till en puré. Garnera pannacottan med chokladen

Vaniljpannacotta med mangomousse

Koka upp grädden med uppsnittad vaniljstång och socker. Mixa mango och florsocker till en puré. Garnera pannacottan med chokladen
Mangomousse

Mangomousse

Vaniljpannacotta. Mixa mangonmed en stavmixer i en kastrull och koka upp den tillsammans med gelésockret
Förslag på mjölkfri nyårsmeny

Förslag på mjölkfri nyårsmeny

Vaniljpannacottamed rårörda bär. Räkor medmango och koriander. Jag hoppas att alla har haft en fin jul och själv så har jag tillbringat den tidiga morgontimmen med att planera vad vi ska äta på nyårsafton
Ostpaj med tillbehör!

Ostpaj med tillbehör!

Vaniljpannacottamed färsk mango Ostpaj med tillbehör. Härlig paj med tre sorters ostar med tillbehör där var och en tar det man tycker bäst om - det blev fredagskvällens middag med Jenny som gäst
Dessert till halloween?

Dessert till halloween?

Vaniljpannacotta. Mangopannacotta. Vaniljpannacotta. Koka upp grädde o socker o mango. Kommentar Mangopannacotta
Juicetest

Juicetest

Gjorde en Vaniljpannacottamedmangogele. Toppa pannacottan medmangosaften. Först ut blev det att göra något gott av Mango
Nyårsmat

Nyårsmat

Vaniljpannacottamed passionsfrukt (och ett lager chokladpudding). Gott och enkelt recept på bjudrätt med fläskfilé och mango chutney

Vaniljpannacotta med limesockrade frukter och bär

Skala kiwin och mangon och skär dem i små bitar. Stjälp upp varje pannacotta på ett dessertfat (peta lite försiktigt, runt om formarna, med en vass kniv för att få dem att lossna)