Detta är en vaniljpannacotta som jag har toppat med "Bara Bär" Passerade Mango och Havtorn. Dessa lät jag stelna på "sniskan" i kylen, så att de blev sneda och när de stelnat hällde jag på fyllningen ("Bara Bär" Mango och Havtorn) och sedan dekorerade jag med en Physalis
Vaniljpannacottamed rårörda bär. Räkor medmango och koriander. Jag hoppas att alla har haft en fin jul och själv så har jag tillbringat den tidiga morgontimmen med att planera vad vi ska äta på nyårsafton
Vaniljpannacottamed färsk mango Ostpaj med tillbehör. Härlig paj med tre sorters ostar med tillbehör där var och en tar det man tycker bäst om - det blev fredagskvällens middag med Jenny som gäst
Vaniljpannacottamed sommarbär * Moscato d'Asti. Vaniljpannacottan som vi åt till efterrätt är en stående favorit och har förekommit tidigare på bloggen
Skala kiwin och mangon och skär dem i små bitar. Stjälp upp varje pannacotta på ett dessertfat (peta lite försiktigt, runt om formarna, med en vass kniv för att få dem att lossna)