Sista fredagen i mars börjar vi med ett snabbfixat efterrättstips. Jag serverade blåbär till vaniljpannacottan, som jag tycker höjer smaken ytterligare
Efter att ha pyntat och fixat så känner jag att jag är värd lite gotteligott så fixade iordning lite vaniljpannacottamed riven mörk choklad och lite blåbär
Vaniljpannacottamed jordgubbar. Byt ut saffranet i den här uppvispade pannacottan mot fröna från två vaniljstänger, bottna glasen med jordgubbar i bitar i stället för blåbär
Jag tycker bäst om vaniljpannacotta, serverad med hallon, eller passionsfrukt. hallon, blåbär, passionsfruktPå bilden har jag tinat frysta hallon i mikron och sötat dem med strösocker
Dumlebrûlee och vaniljpannacottamed limemarinerade blåbär. Skrubba dem med en svamp eller borste. Lägg i en näve persilja och smaka av med salt och peppar (salta inte för mkt då musslorna även ger lite sälta)