En gräddig och len pannacotta är alltid gott, och ännu godare med söta bär till, receptet finns på bloggen sen tidigare men är väl värd lite uppmärksamhet då och då
Servera pannacottan med de limemarinerade bären. Hallon och björnbär. Tina bären. Vaniljpannacottamed limemarinerade bär (4 portioner). 2 dl blandade frusna upptinade bär. Blanda med socker/stevia och riv skalet av 1/2 lime och saft från limen
Dekorera med mosad kiwi och bär. Först midsommar med en massa godsaker, sedan midsommardagen med en smarrig cheesecake som ni kommer att få receptet på inom kort och i går avrundade vi helgen med varsin gigantisk pannacotta
Skölj och ansa bären, blanda dem med limeskal och -saft, socker och vaniljsocker. 2 dl bär av valfri sortSkal och saft från 1 lime, väl tvättad2 msk Rörsocker Strö2 tsk Vaniljsocker. 2 dl bär av valfri sort
Låt svalna, bär dem svalnat in med den i kylen så den blir riktigt kall. Nagga den med en gaffel. Bär. Garnera den med färska bär och citronmeliss när den är kall
Garnerna med hallon eller andra bär. Här är ytterligare ett vegetarianvänligt recept på pannacotta, som ni kanske har märkt är det en av mina absoluta favoritdesserter
Servera med valfria bär, kakao, hackade nötter, riven choklad mm. Bär till servering. Rör ner kvarg och vaniljpulver (vaniljpulver kan ersättas med 1 tsk vaniljsocker)