Garnera med mynta eller citronmeliss. Vaniljpannacotta. Skär ett snitt i vaniljstången. Värm upp grädden med socker och uppskuren vaniljstång utan att det kokar
Garnera med citronmeliss. Du behöver4 portioner5 dl vispgrädde1 dl socker3 dl gelatinblad1 tsk vaniljsocker2 gelatinblad2 dl passionsfruktsjuiceCitronmelissGör såhärHäll vispgrädde och socker i en kastrull
några jordgubbar och fyll på med och dekorera gärna med lite citronmeliss. Det här är en ljuvlig dessert som fulländar en god middag, och som du kan tillaga utan mjölk, ägg och gluten
ex en kanelstång eller varför inte lite citronmeliss. Den här vaniljpannacottan hittade jag i boken Mat och Vin för några år sedan och den har fått följa med mig sedan dess
Både mjölkchoklad samt vit choklad- och vaniljpannacotta har jag gjort tidigare många gånger men denna tre lagerspannacotta slår dessa båda med hästlängder
Vaniljpannacotta. Lite nyskalade Räkor, Citronmeliss och Citron på toppen. Högtid för matälskare. Påsk är en perfekt helg för oss som njuter av livet på Lågkolhydratvis