Smält smöret och låt det svalna. Vaniljmuffins2 ägg2dl strösocker1dl mjölk100g smält smör eller margarin3dl vetemjöl2tsk bakpulver2tsk vaniljsockerGör så här
Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke tillsammans medsmöret. Jag hoppas att jag får lite tid över och komma ikapp med bloggandet för bakat det har jag gjort
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten tillsammans medsmöret och vaniljkesellan. Smält smöret. Här provade jag på ett recept med vaniljkesella i smeten, resulterade i mycket goda muffins, som grädde på moset några hallon i också, gott gott
Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffinsmed rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Rör smör och socker poröst. Smält smöret. Rör i smöret och vattnet. 125 g smör. Ca 15 g smör. 1 dl florsocker (börja med ½ dl o testa dig fram till lagom konsistens)
• Använd elvisp eller matberedare med visp och vispa ihop smöret,. Receptet hittade jag här och blev riktigt nöjd med själva muffinsen, dock som sagt är jag inte så förtjust i geisha men de fick ett riktigt gott betyg av vännerna