Nu är det dags att göra vaniljkrämen och detta är för en portion. 25 g Philadelphiaost 5%. Ibland blir man bara så nöjd när man kletat ihop de man har i skåpet och det blir så bra
(Passa dig dock för att vara borta för länge från bananstekningen då sirapen lätt bränns) Blanda samman philadelphiaost, turkisk yoghurt, florsocker samt vaniljsocker
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Möjligtvis på en inte allt för söt rabarberpaj (till vilken jag ändå föredrar vaniljkräm/visp). En choklad- eller kaffepuddning med gratinerad fluff på toppen och en snabbvariant av en cheesecake där man blandar fluff med philadelphiaost och citronsaft
Vaniljkräm. Vispgrädde blandat med philadelphiaost, florsocker och smör, och pressad citronsaft. Jag brukade köra på fyllning av vispgrädde, philadelphiaost eller cream cheese med floroskcer, pressad citron och smör
Vaniljkrämen kokade jag enligt Gourmetsällskapets recept och det blev helt bra. Sätt tillbaka kastrullen på plattan och värm vaniljkrämen under omrörning tills du ser första bubblan
Gör vaniljkrämen enligt anvisningar på paketet. Vispa grädden och vänd i vaniljkrämen. I en annan skål blandar du den mindre mängden vaniljkräm med vispad grädde
Det blev en tårta med vaniljbottnar, hallonmousse och dulce de leche samt vaniljkräm och hallonsylt. På första lagret brer du ut ett tunt lager hallonsylt och ovanpå det vaniljkrämen
Citronkräm, vaniljkräm, skivade jordgubbar och jordgubbsmousse som hon hittade recept på nätet till. 600 g färskost (jag valde Philadelphiaost). 600 g färskost (jag valde Philadelphiaost)