(Passa dig dock för att vara borta för länge från bananstekningen då sirapen lätt bränns) Blanda samman philadelphiaost, turkisk yoghurt, florsocker samt vaniljsocker
Självklart kan man göra egen vaniljkräm men har man bråttom funkar det med pulver också. 200 g philadelphia ost eller annan färskost. 300 g philadelphia ost eller annan färskost. 200 g philadelphia ost. 300 g philadelphia ost
Gör vaniljkrämen eller moussen enligt anvisningarna på förpackningen. 100 g Philadelphia ost. 3 dl färdigt vaniljkräm eller mousse. 1 dl Philadelphia ost (krämen blir inte lita sött om man blandar i lite ost men bara inte för mycket så den blir för lös och inte går att spritsa). 100 g Philadelphia ost. 3 dl färdigt vaniljkräm eller mousse. 1 dl Philadelphia ost (krämen blir inte lita sött om man blandar i lite ost men bara inte för mycket så den blir för lös och inte går att spritsa)
Som fyllning i den ena tårtan hade jag vaniljkräm, hallonsylt och grädde. Vispa ihop Philadelphia, florsocker, vaniljpulver och grädde till en fast blandning
Tredje lagret är vaniljkräm blandat med lite vispgrädde. Tårtan är spacklad med cream cheese frosting (50g smör, 150g philadelphia, 1dl kakao, 3dl florsocker)
Det blev en tårta med vaniljbottnar, hallonmousse och dulce de leche samt vaniljkräm och hallonsylt. Blanda hälften av hallonsaften/mixade hallonen med philadelphia och florsocker
Vaniljkräm. Vispa upp philadelphia med florsocker, tillsätt vaniljsockret. På bottendelen tar du och stryker på ett lager med vaniljkräm och ett tunt lager med jordgubbsfyllningen
Jag gjorde först en egen vaniljkräm som jag smaksatte med rivet limeskal och pressad limejuice. I alla fall, jag gjorde en creame cheese frosting med philadelphia, smör, en massa rivet limeskal och galet mycket florsocker