Ta då av från kastrullen och fortsätt vispa tills du har en krämig vaniljkräm. När det var dags för midsommarfirande förra helgen gjorde jag och min syster Evelina en glutenfri gräddtårta med jordgubbar, körsbär, mynta och ätbara blommor
Inte heller vaniljkräm. Jag har nu fått gömma körsbärsburkarna från honom. En lagom dos galet goda maraschino körsbär (japp, jag ber alltid om extra i drinkar
Vispa grädden och blanda sedan med med vaniljkrämen. Ananasbitar på burk (ca 567 g) 2 bananer 500 g färska jordgubbar eller körsbär i marachino (jag tar jordgubbar) Topping
När jag googlade runt på olika foton på denna kaka såg jag någonstans att det var vaniljkräm i ett lager (amerikanskt recept) så jag tog lite här å lite där å vips var den klar
Pajerna bakas med en jättegod mördeg och fylls med en enkel vaniljkräm och lite vispad grädde. Här blev det söta och goda körsbär som fick pryda dessa små bakelser
Fyll första lagret på tärtan med först vaniljkräm och sedan vit chokladgrädde ovanpå, lägg på nästa botten och fyll med först hallonsylt och sedan hallonmousse gjord med vispgrädde, ovanpå
Har man inte tid kan man ta marsankräm istället för att göra egen vaniljkräm. Lägg på toppen och bred på limefrostingen jämnt runt den lilla bakelsen och toppa med en jordgubbe eller ett körsbär och mynta