Rör ihop färskost, smör, sukrin melis och vaniljextrakt till en slät smet. Hur som haver bakade jag för någon dag sedan de här gudomligt goda citronkakorna med en vaniljkräm emellan och jösses så goda de blev
Vaniljkräm. Tillsätt smör, mjölk och färskost. Vaniljkräm. 200 g färskost. Montera tårtan med 2 lager jordgubbsmos och ett lager vaniljkräm. 200 g färskost
Tänk er inte bara dem spröda och smöriga kakorna med sylt på utan lägg till ett lager med len vaniljkräm, Crème Pâtissière, och du har skaffat dig trubbel
Eller så blandar man ner ovispad grädde i den färdiga vaniljkrämen och vispar till önskad konsistens, det provade jag sist jag gjorde glasskrämen och tycker det är det enklaste sättet att göra glasskrämen på
Du kan byta ut vaniljkesellan mot vanlig vaniljkräm om du vill. Jag är dock inte så förtjust i alltför mycket grädde nu som vuxen men om man blandar grädden med crème fraiche eller färskost och kanske smaksätter med flädersaft blir den friskare och i mitt tycke godare
Vaniljkräm. honung, naturell färskost smaksatt med lite vanilj, grädde, bär, sylt, bacon. färskost. Vispa hälften av mjölken med mjölet till en slät smet
Vi komponerade en lite spretig, men förbannat god middag med lax- och wasabisnittar, svampkrämsfyllda petit chouxer, wienerschnitzel och en färgsprakande efterrätt på inkokta små rabarber med lemon curd, vaniljkräm, en hårdare vaniljgräddegelatingrej och krossade drömmar