Servera med vaniljglass, skeda över en eller två halvor och lite av lagen som bildas på fatet. Skalet har nu släppt ifrån persikorna och du kan förhoppningsvis skala dem med en skalkniv relativt enkelt
Vaniljglass med kefir eller Mjölkfri Vaniljglass. När det precis börjar bubbla, tillsätt persikorna och fräs runt tills de är genomvarma och såsen blivit lite brun
Serveras varm med en ljuvlig vaniljglass till. Lägg persikorna i en ugnsfast form. Vaniljglass. Är vi 6 personer så tar jag 12 persikor men behöver inte öka på degen för det. Har haft som mest 16 persikor till samma mängd deg
Lägg några skedar lätt tinad vaniljglass på varje portion och ställ gärna fram en skål med flagad rostad mandel, grovhackade hasselnötter eller kokos på bordet
Servera genast med hallonsås och god vaniljglass. Dela persikorna på mitten och pilla loss kärnan. Lägg persikorna på grillen och grilla med snittytan nedåt över direkt glöd tills de har en lätt karamelliserad yta
Egentligen gillar jag frukter som plommon och persikor precis som de är men den här tiden på året smakar de inte specielllt mycket och då passar det fint att ugsnbaka dem för att locka fram smakerna