Vaniljglass persikor recept

Ugnsbakade persikor med vaniljglass

Ugnsbakade persikor med vaniljglass

Servera med vaniljglass, skeda över en eller två halvor och lite av lagen som bildas på fatet. Skalet har nu släppt ifrån persikorna och du kan förhoppningsvis skala dem med en skalkniv relativt enkelt
Ljumna persikor med vaniljglass och kolasås

Ljumna persikor med vaniljglass och kolasås

Vaniljglass med kefir eller Mjölkfri Vaniljglass. När det precis börjar bubbla, tillsätt persikorna och fräs runt tills de är genomvarma och såsen blivit lite brun
Grillade persikor med vaniljglass

Grillade persikor med vaniljglass

Bjud vaniljglass till. Halvera persikorna och kärna ur dem. Vaniljglass. Grilla persikorna några minuter på varje sida tills de har fått fin färg
Grillad persika med vaniljglass

Grillad persika med vaniljglass

Halvera persikorna och ta bort kärnan. Servera med vaniljglass. Häll såsen över persikorna. Lätt vaniljglass
Mandelgratinerade persikor

Mandelgratinerade persikor

Serveras nygräddade med vaniljglass. Häll smeten över persikorna. vaniljglass. Klyfta persikohalvorna och fördela dem i 4 ugnsfasta portionsformar
Persikor med havretäcke

Persikor med havretäcke

Serveras varm med en ljuvlig vaniljglass till. Lägg persikorna i en ugnsfast form. Vaniljglass. Är vi 6 personer så tar jag 12 persikor men behöver inte öka på degen för det. Har haft som mest 16 persikor till samma mängd deg
Grillade persikor med vit choklad

Grillade persikor med vit choklad

Servera persikorna varma tillsammans med vaniljglass. Vaniljglass. Dela persikorna på hälften och pensla snittytorna med honung
Persikor i vin med bär och glass

Persikor i vin med bär och glass

Lägg några skedar lätt tinad vaniljglass på varje portion och ställ gärna fram en skål med flagad rostad mandel, grovhackade hasselnötter eller kokos på bordet
Honungsstekta persikor

Honungsstekta persikor

Med havrecrunch och vaniljglass. Låt svalna medans persikorna steks. PERSIKOR. Kärna ur och klyfta persikorna
Varma persikor med glass

Varma persikor med glass

Servering pistagenötter vaniljglass. 6 persikor (eller nektariner) 2 dl strösocker 1 dl pistagekärnor 2-3 kvistar rosmarin ca 0,5 flaska vitt vin 0,5 krm salt smör, till stekning
Persikor Melba

Persikor Melba

liter vaniljglass. Varva sockerkaka, hallon, persikor och glass ovanpå. 4 konserverade eller färska persikor, i klyftor
Flamberade persikor

Flamberade persikor

vaniljglass. Dela och kärna ur persikorna. 2 st persikor. Garnering. Rosta kokosflingorna under omrörning i torr het stekpanna tills de får lite färg
Grillade persikor med hallonsås

Grillade persikor med hallonsås

Servera genast med hallonsås och god vaniljglass. Dela persikorna på mitten och pilla loss kärnan. Lägg persikorna på grillen och grilla med snittytan nedåt över direkt glöd tills de har en lätt karamelliserad yta
Efterrätt med äpple och persika

Efterrätt med äpple och persika

Servera gärna med vaniljglass eller grädde. Slå bort spadet ur burken och skär persikorna i fina klyftor och bred dem över äpplena
Mangokräm med bär och vaniljglass

Mangokräm med bär och vaniljglass

8 dl vaniljglass. Blanda ingredienserna i en mixer men spara hälften av glassen och lägg den i botten av dessert-skålen
Kolasås med persikor & glass

Kolasås med persikor & glass

vaniljglass. Koka samman allt utom persikor & glass. Värm sedan persikorna i såsen tillsammans med lite av spadet

Så gott med grillad persika!

vaniljglass. Desserten var grillade persikor. Servera sedan de varma frukterna med vaniljglass. GRILLADE PERSIKOR