Det här recpetet är beräknat på ca 4-6 pers och den är magiskt god. glass ca 4-6 pers och. Jag har alltid trott att man måste ha en glassmaskin för att laga god hemlagad glass, men icke
superkul. Det är superenkelt att göra och smakar precis som yoghurtglass. Näringsvärde per portion. Har faktiskt tänk se hur min kropp svarar på att skippa den lågintensiva cardion ett tag och köra intervaller 3 ggr per vecka nu under uppbyggnadsperioden. Detta kommer jag köra 3 gånger per vecka i 2 veckor. 6 gånger Detta kommer jag köra 3 gånger per vecka i 2 veckor Vecka 3 & 4 lägger jag till 1 intervall
Egentligen gillar jag frukter som plommon och persikor precis som de är men den här tiden på året smakar de inte specielllt mycket och då passar det fint att ugsnbaka dem för att locka fram smakerna
Servera med vaniljglass eller vaniljvisp. ca 4 pers. ca 4 pers Denna gången blev det. 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter Servera med vaniljglass eller vaniljvisp
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Om du tycker att den smakar för mycket banan kan du enkelt göra en vanlig glassversion av receptet genom att låta vanlig växtbaserad vaniljglass stå i rumstemperatur tills den blir mjuk och då vända ner saffran, rosvatten och hackade pistagenötter i den och sedan låta stå i en timme i frysen på nytt
Ät pajen som den är eller med vaniljglass, vaniljsås…. Tänkte att jag skulle bjussa på ett recept jag alltid älskat som min älskade mamma haft, en persikopaj med maräng på toppen