Blanda digestivekex, smör och en matsked (15 ml) Nutella i en matberedare/mixer. Tillsätt 25 g (3 msk) hasselnötter och mixa tills du har en sandliknande blandning
Den smakar som len vaniljglass med härliga mjölkchokladvirvlar. Förutom moussetårtan så hade jag med mig denna underbara cheesecake till kräftskivan i lördags och till min förvåning så tyckte dom flesta att cheesecaken var godast
På en skopa vaniljglass. Nämligen en fantastisk cheesecake med macadamiabrittle och saffranskola. Så jag var tvungen att prova göra min egen brittle och när jag sedan fick över tyckte jag att det var en bra idé att toppa min cheesecake med lite crunch
Till kakan passade det bra med vaniljglass. Fick tips av min syster Elin att baka denna chokladcheesecake som varit med i tv-programmet Halv åtta hos mig
Servera gärna med resterande kolasås på toppen och en kula vaniljglass. Så kom den här cheesecaken till, även om det säkert finns tusen och ett recept på detta tema
Eftersom det är glass så behöver man inte heller ta upp desserten lång stund före man ska äta den till skillnad från frusen cheesecake som ska stå och tina för att man överhuvudtaget ska lyckas skära i den så inga påminnelser i mobilen för att inte glömma bort kvällens höjdpunkt är nödvändiga
vaniljglass och chokladsås. Kladdkaka med passionscheesecake. Servera med en kula god vaniljglass när den fortfarande är lite varm och ringla över chokladsås
Om du tycker att den smakar för mycket banan kan du enkelt göra en vanlig glassversion av receptet genom att låta vanlig växtbaserad vaniljglass stå i rumstemperatur tills den blir mjuk och då vända ner saffran, rosvatten och hackade pistagenötter i den och sedan låta stå i en timme i frysen på nytt
Servera som den är eller med en kula fin vaniljglass, vispad grädde eller föreslagna tillbehör. Nu var det verkligen ett tag sedan som jag presenterade en ny cheesecake för Er läsare