Pensla bullarna med smält smör och rulla i strösocker, utan att sockret hamnar på vaniljkrämen. Detta recept som ger de godaste bullarna med mycket vanilj- och kardemummasmak måste ni prova
Pärlsockeratt toppa med. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Börja med att röra ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen. Rör ihop allt med en gaffel till en smet, så det bara är att ber ut på den utkavlade degen
Pensla med vispat ägg och strö över pärlsocker. Tyvärr har jag inte haft något bra recept på dessa bullar men har försökt att baka dem ändå, med varierat resultat
Pensla bullarna med ägg, strö på nötter och pärlsocker. Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Tillsätt socker, salt, svalnat margarin och vaniljsocker
Pensla bullarn med uppvispat ägg och strö sedan eventuellt över pärlsocker. Vi började dagen i sedvanlig helganda med en härlig sovmorgon följd av en riktig långfrukost, som fick övergå till brunch