Smält smöret, tillsätt mjölken och Kesellan och värm fingervarmt. 5 dl Kesella. 1. 2. Smula sönder jästen i en bunke och häll sedan degspadet över och lös upp jästen
Smält smöret, tillsätt mjölken och kesellan och värm fingervarmt. 5 dl kesella. 1. 2. Smula sönder jästen i en bunke och häll sedan degspadet över och lös upp jästen
Mina bullar blev inte vanliga kanelbullar, utan "ovanliga" chokladbullar och vaniljbullar. Jag menar, varför baka med mandelmjöl och sötningsmedel, extra ägg och kesella
Klicka i smöret, rör ner kesella, socker, ägg och salt. 250 gr kesella. 250 gr kesella. Hade min syster och hennes Sven här på besök när stormen drog över vårt hus som värst
Servera med kesella vanilj istället för vispgrädde. Dagens krydda är vanilj. Vanilj är den "söta" krydda jag uppskattar mest, kanske för att den påminner om min mormor (mer om detta i ett senare inlägg)
Tillsätt, ägg, kesella, salt och socker och blanda tills det blandat sig ordentligt. 250 g kesella. Smält margarinet, tillsätt mjölken, värm till 37 grader