Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplen med Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Stjärnanis- och vaniljcrunch. Desserten har en härlig vaniljsmak som både finns i vaniljsåsen men även i crunchet samtidigt som det finns en ton av kola och lakrits
Som smaksättning i glöggsorterna använde jag bland annat clementin, kanel, stjärnanis, kardemumma och nejlika - klassiska julkryddor som alltid levererar
hallonsirap med stjärnanis. Men den hittade jag inte vilket fordrade mig att själv hitta på ett recept, och det är jag oerhört glad över nu i efterhand för denna vaniljcheesecake kvalar faktiskt in som den perfekta
Säkerligen har vi olikad syn på detta men höst för mig är de lite mer kraftiga smakerna från exempelvis kanel, kardemumma, ingefära, nejlikor, muskot, stjärnanis och citrus kombinerat med aromatisk vanilj
Tillsätt sockret, vanilj, pepparkakskryddor och rör till en slät massa. Själv ska jag så snart det här inlägget är nedprintat ge mig ut i köket och koka lite baileysfudge med rostade hasselnötter och en kola med apelsin- och stjärnanis
god vaniljglass. Tillsätt vatten, socker, stjärnanis och kanel. Dela vaniljstångsbiten på längden och skrapa ur vaniljen i en kastrull till sockerlagen