Varför ska det vara så svårt och varför kan inte bakverk vara lika nyttigt som morötter. Idag bakade jag dessa gudomligt goda vaniljcupcakes med strawberry milkshake frosting
½ tsk vaniljpulver. Tillsätt äggen en åt gången och till sist vaniljen. Tillsätt vanilj, vetemjöl, bakpulver, salt och kanel och vispa tills det precis är helt blandat
Skölj och skala morötterna. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Plocka bort vaniljstången. Lägg ner morötter, citrusskal, saft, vatten och vaniljstång i en gryta och koka ca 10 minuter eller tills du känner att morötterna är mjuka. 500 g morötter. 1 vaniljstång
Ja mina mellanmålmuffins med hallon/vanilj blev ju superbra. den ovan som består av kesella+mosad hallon+vaniljpulver och sedan frysta mangobitar på toppen
Kryddig smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, kanel, hallon, ceder, salvia och vanilj. Värm upp oljan till köttfärssåsen i en stor kastrull och bryn nötfärs, lök och vitlök, blekselleri och morötter
Men inget går upp mot dofterna en sovmorgon med att koka kaffe, rosta ett bröd, breda på smör och skivad ost och ett lager med en sötsyrlig marmelad med smak av apelsin, morot och en touch av vanilj
Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker, kardemumma, kanel och salt i en skål. Rör till sist ner dom rivna morötterna och blanda ordenligt till en jämn smet