Valnötssallad recept

Äppel- och valnötssallad

Äppel- och valnötssallad

Ingredienser Portioner. 4 2 röda äpplen 1 selleristjälk 1 dl valnötter 1 påse ruccola (à 65 g) Dressing 3 msk valnöts- eller olivolja 1 1/2 tsk senap 1 tsk vatten salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Äppel- och valnötssallad

Äppel- och valnötssallad

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner
Äppel- och valnötssallad

Äppel- och valnötssallad

Äppel- och valnötssallad4 port2 röda äpplen1 selleristjälk1 dl valnötter1 påse ruccola (á 65 g)Dressing
Apelsin och Valnötssallad

Apelsin och Valnötssallad

Bryt sallaten i fina blad (om du skär med kniv kommer du att få fula märken). Skär paprikan och Apelsinen i fina skivor
En kärleksfull meny

En kärleksfull meny

Äppel- och valnötssallad, 4 pers. Äppel- och valnötssallad, 4 pers 1 påse ruccola. Om en vecka är det Alla hjärtans dag och det vill ni kanske fira lite mer än att bara mumsa i er vaniljhjärtan
Mandelbakade kotletter

Mandelbakade kotletter

serverades med en krämig äppel- och valnötssallad. Så enkelt men ändå så gott. De rostade mandlarna gav köttet en god smak
Fläskkotlett med Rosmarinkryddad Morotssallad

Fläskkotlett med Rosmarinkryddad Morotssallad

Fläskkotletter med Morot, Äppel och Valnötssallad 2 Kotletter à 400 gram 2 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar 1 Morot ½ Äpple 10 valnötskärnor 1 msk finhackad Rosmarin ½ dl Majonnäs ½ dl Grekisk Yoghurt 1 tsk pressad Citron Havssalt och nymald Vitpeppar Riv moroten grovt

Veckomeny – clean eating

Måndag – stekt eller grillad halloumi med melon och valnötssallad (hoppa över fetaosten). Idag tänkte jag dela med mig av en veckomeny för att ge lite inspiration inför veckan som kommer

Drilltävling och tre rätters

Vaknade vid 4. 20 imorse. och hade svårt att somna om. kl ringde vid 5. 45. då det vankades tävling idag för dottern
Valnötssallad med äpple, halloumi och stekt hälleflundra

Valnötssallad med äpple, halloumi och stekt hälleflundra

 . Vinegrett. 1 msk honung 2 msk rödvinsvinäger 2 msk olivolja2 msk neutral oljasalt & peppar. 400g kokta rödbetor, i klyftor3 röda äpplen, i klyftor50g valnötter100g ruccola2 msk olja4 bitar hälleflundra à 175g2 msk smör4 vitlöksklyftor, halverade1 halloumi, skivad och stekt