Valnötskaka bär recept

Ugnspannkaka & Max Blog Award

Ugnspannkaka & Max Blog Award

Enkel Rom & Valnötskaka. Servera med sylt eller bär tillsammans med glass eller grädde. Jag är ju med i en tävling ”MAX Blog award” där vi tävlar genom att laga mat eller bakverk i micron om att vinna hem Fredagskocken Mattias Larsson som ska styra upp en middag för vinnaren och dess vänner, vi är nu inne på sista tävlingsveckan och jag känner pressen öka från mina vänner att kamma hem detta

Valnötskaka i liten långpanna.

Hacka cocktailbären. Rör ner choklad, bär och valnötter i smeten. 40 g cocktailbär. Rör matfett och socker vitt och poröst

Fin valnötskaka

Skär i rutor och servera med en klick vispgrädde och gärna färska bär. vispad gräddefärska bärSätt ugnen på 175 grader

Choklad- och valnötskaka

Vispgrädde och lite färska bär är gott till. Färska bär. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en avlång 1 ½ liters form med bakplåtspapper

Dadel- och valnötskaka

Dekorera kakan med valnötter och servera gärna kakan med créme fraiche och färska bär. Färska bär. Sätt ugnen på 160 grader