häll över fonden och släng i vaktelrenset också, för lite extra smak. Slutresultatet blev riktigt bra, fick vaktlarna härligt saftiga, och fläsket ovanpå gav en trevlig sälta till vaktelbrösten
Jag lagade vaktel för ett tag sedan. Har ni inte provat vaktel tidigare tycker jag att det är dags. En vaktel är inte stor och ätandet tar sin lilla tid då det är ganska pilligt att få tag i allt kött
Kvar fanns punkterna – laga fasan, laga gnocci, laga läggbitar av hjort – skriva momsredovisning, – renskriva recept på vaktel, – tvätta snuttefiltar, och nysta upp värdens största knyt/hög av förkläden
Inspirationen till den här rätten är bara en liten bild i mitt huvud, det var antingen i ett matlagningsprogram eller på någon restaurangs hemsida som jag såg en vaktel bli stoppad med mirepoix
Vi åt även denna galet goda vaktel med potatis och en fluffig senapssås. Första gången jag var i Barcelona var för två år sedan med min kära vän Carina
Fasanen smakar som vaktel, en lite mindre mör viltsmakande kyckling. Vi fick som jag skrev för några dagar sedan ett par fasaner av en kollega till min man